Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Καλό Καλοκαίρι!



Αγαπητά μας παιδιά, 

τώρα που η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της, εμείς, οι κυρίες σας, θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο μπράβο για όλα όσα καταφέρατε, και επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ: περάσαμε υπέροχα μαζί σας, διασκεδάσαμε πολύ, παίξαμε, μοιραστήκαμε... κι όσο κι αν σας φανεί αστείο, μάθαμε κι εμείς πολλά πράγματα από εσάς! 

Είμαστε πολύ χαρούμενες, γιατί εσείς κι εμείς καταφέραμε να συνεργαστούμε όμορφα και να δημιουργήσουμε μια φοβερή, αχτύπητη, αγαπημένη και δεμένη ομάδα!

Να θυμάστε πως έχετε τη δύναμη για να καταφέρετε τα πάντα! Να χαμογελάτε, να κάνετε το καλό, να ελπίζετε και να κυνηγάτε τα όνειρά σας και τους στόχους σας. 

Και να μην ξεχνάτε ποτέ πως το μυστικό για μια επιτυχημένη και χαρούμενη ομάδα/τάξη, είναι πάνω από όλα, η αγάπη, η καλοσύνη και η αποδοχή. Μέσα σε μια τάξη όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά ίσοι - και όλοι είμαστε σαν μια οικογένεια... νοιαζόμαστε, στηρίζουμε, βοηθάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο.  


Με πολλή αγάπη, σας ευχόμαστε
Καλό Καλοκαίρι, Καλή Συνέχεια και Καλή Πρόοδο!

Οι κυρίες σας,
Μαρία και Έλλη

__________________________________________

Αγαπητοί μας γονείς/κηδεμόνες,

οφείλουμε και σε εσάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ: χωρίς τη δική σας στήριξη και βοήθεια, δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα πολλά πράγματα μαζί με τα παιδιά σας! 

Σας ευχόμαστε να είναι γερά, καλότυχα και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε να προοδεύουν! 


Καλό Καλοκαίρι!

Με αγάπη και εκτίμηση,

Οι νηπιαγωγοί σας
Καπνιστή Μαρία
Οικονόμου Έλλη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου